Chair Task Force ConsumerSupport

 

Isabelle Lambrecht (21/02/1969)
Na 11 jaar huisvrouw en 10 jaar moederschap vroeg ze op 30 jarige leeftijd de echtscheiding aan. Alleenstaand met een kind van 10 jaar en zonder werkervaring was het moeilijk zich te profileren op de arbeidsmarkt.

Daar zij al van kindsbeen af zeer sociaal ingesteld was en graag mensen hielp zocht zij in eerste instantie soelaas binnen de politiek. Eerst bij vivant, dan bij ID21. Hier kwam ze in contact met, de toen jongste senator in België, Vincent Vanquickenborne. Ze kreeg de kans om zijn persoonlijk senaatsmedewerkster te worden. Ondanks de boeiende job jeukte het zelfstandig worden te erg en zette ze de stap naar het opstarten van een eigen bedrijf in zakelijke bemiddeling en het coachen van mensen.

Omdat men zakendoen en IT niet meer kan scheiden, werd zij op een gegeven ogenblik met een groot IT probleem geconfronteerd. Na enig zoeken kwam zij uit op de internet ombudsdienst ISOC. Dankbaar voor het ernstig klankbord en de hulp is zij ISOC van kortbij blijven volgen.

Toen de voorzitter van ISOC Belgium haar dan ook vroeg een engagement op zich te willen nemen heeft ze, als “ervaringsdeskundige” de grote nood kennende, geen ogenblik getwijfeld. Ze neemt dan ook graag het engagement op zich om de Internet Ombudsdienst mee te helpen ondersteunen en verder uit te bouwen. De nood aan een degelijke service voor de Internetgebruiker is meer dan groot genoeg, temeer de gebruiker nergens anders terecht kan met zijn vragen en verzuchtingen.

 

Internet Society (ISOC) Belgium vzw-asbl - Tel:+32  9 329 39 16 -  RPR : 0875.696.796